duminică, 24 februarie 2013

O veste bomba in legatura cu noul S IV

                       Asa cum va spuneam,data de lansare al mult asteptatului Galaxy S IV se aproprie(14 martie) si asa cum ma asteptam,circula o gramada de noi zvonuri legate de Galaxy S IV.Noi vesti sunt aruncate de site-ul Sammobile,un mare site in materie de zvonuri legate de Samsung,iar de cele mai multe ori,ei nu s-au inselat in legatura cu zvonurile.
                       Asadar,se zvoneste ca noul Galaxy S IV nu va mai avea mult asteptatul procesor Exynos 5 Octa bazat pe arhitectura big.LITTLE de la ARM ci un procesor Qualcomm 600(intalnit in mai multe telefoane high-end lansate anul acesta,printre ele se afla si HTC One(un posibil competitor a lui Samsung Galaxy S IV) cu o viteza de 1.9 Ghz si cu un cip grafic Adreno 320.Aceasta schimbare a procesorului se datoreaza faptului ca noul Exynos Octa are probleme cu supraincalzirea si cu consumul de energie.
                       Un alt zvon ar fi acela ca noul Samsung Galaxy S IV nu va mai folosi ecranul produs de Samsung,Super AMOLED ci un ecran Full HD SoLux de 4,99″.Motivul ar fi ca Samsung are probleme la producerea noilor ecrane Super AMOLED Full HD si ca nu vor rezolva aceste probleme pana la lansarea telefonului.Acum ramane de vazut daca vom vedea un ecran de acest tip pe Samsung Galaxy Note 3.
                Partea din lateral al telefonului va fi din aluminiu pe cand partea din spate va fi tot din plastic(posibil sa fie tot cu tehnologia HyperGlaze)ceea ce ne duce cu gandul la o baterie detasabila si nu incorporata(ca la marea majoritate de telefoane aparute in prezent).Aceasta este o veste buna.                                     Despre dimensiuni se spune ca va avea o lungimede140.1mm,o latimede71.8mm si o grosime de 7.7mm si va cantari doar 138 de grame.
                        Aceste zvonuri au fost confirmate de cineva din interiorul firmei Samsung.Acum ramane de vazut daca tot ce se spune este real.In Stanga cica ar fi o fotografie cu noul telefon sau mai bine zis un prototip pentru ca Samsung a promis ca noul Galaxy S IV va avea un design asemanator cu Galaxy S3.
                         In incheiere va voi arata cateva dintre specificatiile noului telefon,asadar:
- Va avea un display de 4,99″ Full-HD SoLux
- Un procesor Snapdragon 600 de 1.9 Ghz
- 2 GB RAM
-Va fi disponibil pe modelele de 16, 32 or 64 GB
-O camera de 13 Megapixel cu functia Samsung Orb
-Dimenisunile:140.1 x 71.8 x 7.7mm
-Va cantari 138 de grame
-Va avea un buton Home si celelalte doua butoane capacitive de Menu si Back(asa cum am fost obisnuiti pana acum)
-Capac de plastic cu partea laterala din aluminiu
-Baterie detasabila
- Disponibil pe doua culori,alb si negru
-Micro SD de pana la 64 de GB
-LTE
-Micro Sim
-Corning Gorilla Glass 2
-Android 4.2
-Control al telefonului prin gesturi
-O noua versiune de Touchwhiz cu noi functii
-Vom mai vedea pe parcurs......
                       Ce ne mai ramane de facut acum este sa asteptam data de 14 martie.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu